maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannuksenjälkeistä elämää

Huh, juhannuksesta selvitty hengissä! Kiirettä piti, eikä neulomaan saati blogia päivittelemään juuri ehtinyt. Kaiken kruunasi kunnon viemäritukos, jonka jälkiä on siivottu kera Domestoksen ja Klorinin.

Juhannukseen päättyi KesäYön Hullutuksen esimmäinen osio - projektien aloitusaika. Laskin eilen aloituksia olevan 22. Valmiita vain 7, joten neulomista riittää jos todella aion saada kaikki pääteltyä heinäkuun loppuun mennessä. Kuvia enemmän kun saan valmiita kuvattua. Tässä muutama aloitus ja pidemmälle ehtinyt projekti.

Wollmeisejämistä tulee Diving in -huivi

Vedenvihreää Vetoa, mallina Sydänjuuret. Melkein valmiit jo!

Palatossut Isoveikasta.

Pari keskeltä aloitettua peittotilkkua. Jospa niitä joskus olisi tarpeeksi peittoon!

Pikkuruinen vauvan myssy lahjalaatikkoon.


TdS etenee. Juhannusaattona julkaistiin ohje kolmannen etapin sukkaparille. Kirjoneuletta, iik! Olen sillä saralla vasta-alkaja. Ensimmäinen sukka on vasta kantalapun alussa. Aiemmin olen kirjoneulonut vain Vellamoiden raidat ja SockMadnessin Shakertown Fences -sukat. Laitetaanpa tähän väliin kuva talvella neulotuista Vellamoista, kun ei kerran uusia ole saatavilla:




Näiden tourisukkian valmiiksi saaminen aikataulun puitteissa (1.7. mennessä) on erittäin epävarmaa, sillä ylihuomenna alkaa lastenleiri, jossa olen hommissa. En oikein löytänyt mieleistä väriyhdistelmääkään, ja neulominen on vähän blaah-osastoa sen takia. Myös nelosetappi on heikoissa kantimissa - 1.7. alkaa myös lahjaksi saamamme avioliittoleiri, jonka ohjelma näyttää aikas tiukalta. Nelossukissa on materiaalilistan mukaan luvassa helmien pujottelua. Aion käyttää Lanitium ex Machinan basic sock -lankaa värissä Old Forest ja meripihkan värisiä helmiä.

Jottei elämästä neuleet loppuisi, ilmoittauduin myös JYHiin. Siinä aloitetaan 20 projektia 1.7. - 31.8. ja saatetaan ne loppuun jouluksi. Kolmosetapista lähtien TdS-sukat menevät tähän haasteeseen, mutta muut projektit ajattelin aloittaa vasta kun saan KYHin loppuun, siis elokuun aikana. Suunnitelmia toki on jo tehty - äiti tahtoo ohuet sukat, ja sellaiset tarvitsevat myös mies ja esikoinen. Tyttärelle olen luvannut uudet pitsisukat tuhoutuneiden tilalle, ja anopin juhlahuivi on odottanut to knit -listalla jo kaksi vuotta. Joululahjojakin olisi kiva saada aikaan!




1 kommentti: